Miljöcertifierade hemleveranser. Obruten kylkedja.

Tryggar dina lastmile-leveranser med smart logistikkoncept

Kyltransporter med mycket smarthet

Kraven på trygga och miljöcertifierade hemleveranser ökar i takt med att e-handeln växer. Lösningen heter Smart Delivery – ett modernt logistikföretag för säkra matleveranser till hemmen. Med senaste teknikplattformen, lång erfarenhet av hemleveranser och stor passion hjälper vi dig tryggt genom hela logistikkedjan.

Marknadens vassaste lastmile-plattform ger dig kontroll

Med vår flexibla och kostnadseffektiva tech-plattform för last-mile och e-handel får du kontroll över hela logistikkedjan och mer tid för affärerna. Plattformen är skalbar och kan enkelt anpassas i takt med att din verksamhet växer.

Grönt ljus för hållbara matleveranser

För oss är det självklart att tänka på miljön i alla led. Det gäller allt från material och lokaler till kylbilar, fordonsbränsle och avfallshantering. Exempelvis kan du välja transporter med fossilfritt fordonsbränsle (HVO100 miljöbränsle). Som ett självklart led i hållbarhetsarbetet är vi både miljöcertifierade med ISO 14001 och kvalitetscertifierade med ISO 9001.

Miljö

Smart Delivery tänker på miljön och arbetar alltid miljövänligt. Våra kollegor är specialutbildade inom Eco-driving och Smart driving.

Trygghet

Vi erbjuder de absolut tryggaste leveranserna på marknaden med högsta kundnöjdhet.

Kvalitet

Smart Delivery är ett nischat kyltransportföretag som är ISO-certifierat inom Kvalitets & Miljöledningssystem. ISO 9001-2015 & ISO 14001:2015